İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinin ardından Özgür Özel de harekete geçti!

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kritik görüşme gerçekleşirken CHP Genel Başkanlığı için sahneye çıkan isimlerden biri olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel de "parti içi hellaleşme" çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinin ardından Özgür Özel de harekete geçti!
Haberler / Politika
14 Haziran 2023 Çarşamba 15:58

CHP grup başkanlığı görevini yürüten Özgür Özel, daha önce de “Genel başkanlıksa Genel başkanlık. Fedakarlıksa fedakarlık. İhtiras değil her şartta kazanmaya özlem. Kaybeden takımda santrafor olacağıma şampiyon takımda her mevkiye talibim” sözlerini serf etmişti.

“BANA BİR SORUMLULUK DÜŞÜYORSA DA BUNDAN KAÇMAYACAĞIM”

HaberTürk'ten Mahir Kılıç'ın aktardığına göre; bir grup gazeteciyle bir araya gelen Özgür Özel şunları söyledi: "Partiyle bir helalleşmeye ihtiyaç var. Eğer siz bunu bir sandığın önüne koyup üyelerimizle, kurultayda hesaplaşmazsanız yani hesaplaşmalarını ve hesap görmelerini, hesap sormalarını ve hesap vermemizi sağlamazsak ve oradan helalleşerek çıkmazsak taban sizinle ilk bulduğu sandıkta hesaplaşır. İlk bulduğu sandık yerel seçim sandığı olursa bu olur. O yüzden biz, üyenin delegenin önünden sandığı kaçıramayız. Ama partinin en iyi noktaya gelmesi için genel başkanlık dahil bana bir sorumluluk düşüyorsa da bundan kaçmayacağım."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi