İstanbul Gündemi

Kış geldi, kombi şikayetleri tavan yaptı

Kombi tamiratında servislerin garanti şartlarını göz ardı etmesi en çok şikayet edilen konu olurken, şikayetler bir önceki aya göre kasım ayında yüzde 195 artış gösterdi.
Kış geldi, kombi şikayetleri tavan yaptı
Haberler / Güncel
6 Aralık 2023 Çarşamba 11:56

Çözüm platformu Şikayetvar, yurt genelinde soğukların iyiden iyiye hissedildiği şu günlerde kombiyle ilgili en çok şikayet edilen konuları açıkladı.

ŞİKAYETLER YÜZDE 195 ARTIŞ GÖSTERDİ

Platform tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki ay ile kıyaslandığında Kasım’da şikayetler yüzde 195 artış gösterdi. 2022’nin ilk 11 ayı ile 2023’ün aynı dönemi karşılaştırıldığında ise şikayetlerin yüzde 21 yükseldiği gözlemlendi.

KOMBİYLE İLGİLİ ŞİKAYETLER KASIMDA ZİRVE YAPTI

Verilere göre, 2022’nin Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım aylarıyla 2023’ün aynı dönemi karşılaştırıldığında kombi sektöründe şikayet artış oranı yüzde 21 artış gösterdi. Açıklamaya göre 2023’ün Ekim ayında 442 olan şikayet sayısı Kasım ayında yüzde 195 şikayet artış oranıyla bin 315’e yükseldi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi