İstanbul Gündemi

KKTC Milletvekili Doğuş Derya Ankara'yı hedef aldı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Ekim 2022 Perşembe 14:38

Türkiye’nin yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin uluslararası meşruiyeti için yıllardır süren çabasına rağmen adadan skandal bir sözler yükseldi. Türkiye’nin siyasi arenada her zaman yanında olduğu KKTC’nin parlamentosunda yapılan bir konuşma sosyal medyada gündem oldu. İki bölgeli federal yapıyı savunmaya devam edeceklerini söyleyen Derya, ‘KKTC‘yi önce Erdoğan tanısın.’ ifadelerini kullandı.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ HEDEF ALDI!

Milletvekili Doğuş Derya vekillere yaptığı konuşmada Türkiye’yi ve adadaki Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hedef alarak, ‘Birisi milliyetçilik yarışına girdi diye bu ülkenin evlatlarının geleceği ortadan kalkıyor” diyen Derya, “Bir Kıbrıslı yurtsever, Türk olarak konuşuyorum. Onun için bir futbol taraftarı gibi ele almayacaksın bu konuları.’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SKANDAL SÖZLER!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da hedef alan Doğuş Derya, ‘KKTC’yi tanıyın demiş Erdoğan. Önce kendileri tanısınlar lütfen. Bu ülkede ayrı bir devlet olduğunu, bu ülkenin kurumları olduğunu, bu ülkenin parlamentosu olduğunu lütfen kendileri tanısınlar önce.’ ifadelerini kullandı.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi