İstanbul Gündemi

Mehmet Sevigen’den Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözler! ‘Gerçek bir diktatör’

CNN Türk canlı yayınına katılan 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP'deki 'değişim' tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Mehmet Sevigen’den Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözler! ‘Gerçek bir diktatör’
Haberler / Politika
4 Temmuz 2023 Salı 13:06

CHP’de ‘değişim’ tartışmaları bitmek bilmiyor. Kılıçdaroğlu’na istifa çağrıları yapılırken, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen’den çok konuşulacak bir çıkış geldi.

CHP’Lİ SEVİGEN'İN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“Kemal Bey seçimle gelmemiş, 80 tane seçimle gelmeyen danışman, MYK’dan seçilmemiş danışmanlar, Tanju seçilmiş, yıllarca alamadığımız Bolu’da belediye başkanlığı kazanmış, konuşmasından dolayı ihraç ettiler. Bizde çok insanlar ihraç edildi. Eski belediye başkanları, genel başkan yardımcılarına danışılmadı, partinin tüzük kuralları ihlal edildi. Atatürk çizgisinden uzaklaştırdı. Emek, alın teri kalmadı partinin içinde.”

“CHP İÇERİSİNDE BAŞKALAŞTIRILANLARIN YÜRÜYÜŞÜDÜR”

“Tanju kardeşimizin bu yürüyüşü CHP içerisinde başkalaştırılanların yürüyüşüdür. Tek adama karşı, diktatörlüğe karşı, Kemal Bey’i tanıyan bir insan olarak söylüyorum. Kemal Bey gerçekten bir diktatör.”

“KEMAL BEY 13 YILDIR GENEL BAŞKAN”

“Partiyi kabile gibi yönetiyor. Niye toplumun karşısına çıkmıyor? Seçimden sonra kazandım diyor ya, biz 3 dönemdir 48 alıyoruz. Hiçbir başarı yok. Kemal Bey değişmesin diyenlere bu çok önemli siz yeni gelirsiniz genel başkanlığa dersiniz ki idare ettim. Kemal Bey 13 yıldır genel başkan. Yüzü kızarmadan başarı diyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi