İstanbul Gündemi

Tanju Özcan’dan Faik Öztrak’a salvolar! ‘CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesi...’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisini hedef alan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a çok sert sözlerle yüklendi. Özcan, "Siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız" dedi.
Tanju Özcan’dan Faik Öztrak’a salvolar! ‘CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesi...’
Haberler / Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:50

CHP’den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından adalet ve değişim yürüyüşü yapacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün yola çıktı.

“SEN DEĞİŞİM İSTER MİSİN?”

Tanju Özcan’ın yürüyüşe başlamasını değerlendiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Ateş olsa cümrü kadar yer yakar” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Twitter hesabından paylaşım yapan Özcan, şunları söyledi: “100 yıldır CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesinden, değişimin önünü açacak bir söylem zaten beklemiyorum… 2019 yerel seçimlerinde, Tekirdağ’ın incisi Süleymanpaşa ve Edirne’nin kalbi Keşan ilçesini kendi yandaşlarını aday yaparak kaybedip, aydınlıkçı ve Atatürkçü bu ilçelerimize AKP zulmünü yaşattıran sen değil misin? Yine sen, parti emekçilerimiz varken milletvekili listelerine müdahale edip, ticaret odası başkanlarını milletvekili yapan ve örgütü hiçe sayan kişi değil misin? Sen değişim ister misin? İsteyemezsin!!! Bana, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız… SÖNDÜRMEYE GELİYORUM…”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi