İstanbul Gündemi

Tanju Özcan bu kez yollara düşecek! Bolu’dan Ankara’ya yürüyecek!

CHP tarafından 2. kez kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim” dedi.
Tanju Özcan bu kez yollara düşecek! Bolu’dan Ankara’ya yürüyecek!
Haberler / Politika
23 Haziran 2023 Cuma 09:43

Açıklamaları ve çıkışlarıyla adından sıkça söz ettiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine çok konuşulacak bir harekete imza atmaya hazırlanıyor.

9 GÜN ÖNCE PARTİYE DÖNMÜŞTÜ

Geçen yıl belediye meclisi toplantısında el kaldıran AK Partili Hacer Çınar'a, 'Bana niye el sallıyorsunuz? Ben evli barklı adamım ayıp oluyor' ifadeleri ve kendisine yönelik protestolar sırasında makam odasının penceresine çıkıp dans ederek karşılık vermesi nedeniyle CHP tarafından 1 yıl süreyle geçici partiden çıkarma cezası alan Özcan, 9 gün önce CHP’ye geri dönmüştü.

CHP GENEL MERKEZİNE YÜRÜYECEK

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Beklemediğim bir şey değil. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a diktatör diyor ama kendisi de koltuğu bırakmıyor. Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi