İstanbul Gündemi

MHP Bayrampaşa Yeni Binasına Kavuştu

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Kasım 2021 Pazartesi 17:41

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen açılışa; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İSMAİL ARSLAN: ‘HALKIN BİZE OLAN GÜVENİ VE TEVECCÜHÜ ZİRVE NOKTASINA ULAŞMIŞTIR’

Programda açılış konuşmasını yapan MHP Bayrampaşa ilçe Başkanı Av. İsmail Arslan, yapmış oldukları hizmetlerden bahsederek şöyle konuştu; “Bayrampaşalı vatandaşlarımıza hizmet için gece gündüz demeden gerek ev ziyaretleri noktasında gerek dernekler bazında ve gerek bire bir vatandaşlarla görüşerek istişareler ederek çalışmalarımızı daha da hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Sahadan aldığımız olumlu karşılıklar bizleri son derece memnun etmektedir. Halkın bize olan güveni ve teveccühü zirve noktasına ulaşmıştır. Bizler siyasetçi olarak onların duygularına ne kadar tercüman olabilirsek yaptığımız işte verdiğimiz uğraşta atacağımız adımlardan da o kadar emin olacağız”

BİROL GÜR: ‘BUNDAN SONRA YENİ HİZMET BİNASI İNANIYORUZ Kİ DAHA ÇOK BAŞARI VE İVME KAZANDIRACAK’

İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan’dan sonra kürsüyü devralan İstanbul İl Başkanı Birol Gür, yeni ilçe binasının hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Dünden bu güne Bayrampaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi adına elde edilen kazanımlar ve başarılar bundan sonra yeni hizmet binasında daha çok başarı ve ivme kazandıracak ve çok daha başarılı işleri Bayrampaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi adına atılacağını samimiyetle inanıyor yeni binamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”

CELAL ADAN: ‘ÖNCE BAYRAMPAŞA, SONRA BÜTÜN İSTANBUL CUMHUR İTTİFAKI’NIN ARKASINDA DİM DİK DURACAK’

“Cumhur İttifakı bir Türkiye İttifakıdır. Türkiye’nin geleceğini teminat altına alma teminatıdır” diyerek sözlerine başlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, Türkiye’yi dışarıya ihbar edenlerin, dışardan güç arayarak iktidar peşine düşenlerin ne kadar gaflet içinde olduğunu söyleyerek; “Önce Bayrampaşa, sonra bütün İstanbul Cumhur İttifakı’nın arkasında dim dik duracak ve Türkiye yabancılara teslim edilmeyecek. İki gündür İstanbul’un çeşitli yerlerinde toplantı yapıyoruz. Cenab-ı Allah milletimizden razı olsun. Tehlikeyi görmüş tedbirini almış. Bugün açılışını yaptığımız Bayrampaşa İlçe Teşkilatı da bu tehlikeyi görmüş, kendini yenileme düşüncesiyle bir karar almış kendilerini kutluyorum. Bu güzel birliğin ve beraberliğin daha adaletli ve onurlu, güçlü Türkiye’ye vesile olması diliyor hepinize saygılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tuğçe HUY/ Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi