İstanbul Gündemi

MHP Kağıthane’den esnaf odalarıyla istişare toplantısı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Nisan 2023 Çarşamba 14:55

Verimli geçtiğimi ifade edilen programda; Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, Kağıthane Bakkallar Odası Başkanı Yılmaz Kaya ve yönetimleri ile Ortabayır Mahalle Muhtarı Erhan Özbak yer aldı.

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİLER

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen MHP’liler, Türkiye ekonomisi için esnaf odalarının kritik rol oynadıklarını vurguladılar. 14 Mayıs seçimlerinin he esnaf hem de Türkiye için hayati öneme sahip olduğunun altını çizen TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Celal Adan, Cumhur İttifakı’na destek istedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler kapsamında Milliyetçi hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için ilçe genelinde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Taştemir, “Türkiye Yüzyılı için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi