İstanbul Gündemi

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı'ndan "Komşum Nerede" atağı! 140 hane ziyaret edildi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Aralık 2022 Salı 18:13

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın geçtiğimiz haftalarda parti kadrolarının, Cumhur İttifakı'nın hedeflerini ve muhalefetin hedeflerini vatandaşlarla paylaşmak ve yakın temas kurmak için "Komşum Nasılsın?" projesinin başlatıldığını duyurmuştu.

Semih Yalçın, yapmış olduğu yazılı açıklamada, MHP’nin, Haziran 2023’te yapılacak seçimler dolayısıyla şubatta başlattığı halkla buluşma ve toplumsal danışma buluşmalarına devam edileceğini belirtmişti.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Hem ülke gündeminin hem de uluslararası alanda olup bitenlerin dikkatle takip edildiğini belirten Yalçın, “2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında ‘Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları, ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı açık hava toplantıları gerçekleştirilmiştir. Bütün bu etkinliklerde milletimizce partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh, heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi artırmıştır” diye konuştu.

SANCAKTEPE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİLER

Bu kapsamda çalışmalarına hız veren MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu önderliğinde kapı kapı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Arzu Karaalioğlu, partisi tarafından başlatılan "Komşum Nasılsın" programı kapsamında yapılan çalışmaların liderliğini üstlendi.

Kısa süre içerisinde neredeyse tüm ilçeyi gezen MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve teşkilat üyeleri, ilk olarak kick boks şampiyonlarını ziyaret etti. 

Başkan Karaalioğlu ve beraberindeki heyet, Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram Low Kick branşı şampiyonu Salih Samet Oruç ile Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram K-1 Branşı şampiyonu Musa Gülmez’e konuk oldu.

140 HANEYE KONUK OLDULAR

Başkan Karaalioğlu, ziyaretlerle ilgili yaptığı bilgilendirmede, Genel Başkanları Devlet Bahçeli tarafından başlatılan "Komşum Nasılsın" programı kapsamında ilçedeki evleri ziyaret ederek vatandaşlarla yakın temas kurduklarını belirtti. Bu kapsamda Sancaktepe'de şimdiye kadar 140 haneyi ziyaret edildi. Vatandaşlar tarafından ilgi gören “ Komşum Nasılsın” projesi seçimlere kadar devam edecek.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi