İstanbul Gündemi

Ümraniye'de zincir market denetimi!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Aralık 2022 Cuma 11:49

Son günlerdeki zincir market tartışmaları Ümraniye'ye de sıçradı. Vatandaşların tepkilerini dikkate alan Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki zincir marketlerde fiyat ve ürün denetimi yaptı. 


 

"VATANDAŞLARIN İSTEKLERİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"
 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin kendileri için her şeyden önce geldiğini söyledi.
Bu kapsamda yapılması gereken her şeyi yaptıklarını anlatan Yıldırım, "Komşularımızın zincir marketlerin fahiş fiyat ve son tüketim tarihi geçmiş ürünlerle mağduriyet yaşamamaları için fiyat denetimlerimize hız verdik." dedi. 


 

"DENETİMLER DEVAM EDECEK"
 

Başkan Yıldırım, ilçedeki bazı zincir marketlerde denetimleri sıklaştırdıklarını vurgulayarak, "Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin stok durumu dahil gerçekleşen denetimleri periyodik olarak tüm marketlerde devam edecek." diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi