İstanbul Gündemi

Milli Hakimiyet Bize Ne Söyler?

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2015 Cumartesi 19:31
Büyük Zafer´in 93´ncü yıldönümü Eyüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen farklı bir etkinlikle anıldı. ?Milli Hakimiyet Bize Ne Söyler?? konferansında Türkiye´nin kurtuluş mücadelesinde milletin rolü tartışıldı. 
30 Ağustos Zafer Bayramı´nın yıl dönümüne sayılı günler kala Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Caferpaşa Kültür ve Sanat Merkezi´nde konferans düzenlendi. ?Milli Hakimiyet Bize Ne Söyler?´ konulu konferansta Türkiye´nin kurtuluş mücadelesindeki milletin rolü tartışıldı. Moderatörlüğünü Yusuf Dursun´un yaptığı programa, konuşmacı olarak Doç. Dr. Recep Çelik katıldı. Programa katılan vatandaşlar, Doç. Dr. Recep Çelik´ten Türk tarihini ve 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı ayrıntılarıyla dinledi. Program sonunda ise katılımcılar "1919-1922 Zafere Giden Yol" fotoğraf sergisini gezdi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 30 Ağustos Zaferi´nin önemine dikkat çekerek, ?Birlik ve beraberliğimizin önemli yapı taşlarından biri olan bu zaferimizin, bugünü ve geleceği kuşatacağına yürekten inanıyorum. O günlerin bize, bugüne, ne anlattığını böyle bir konferansla vatandaşlarımızla paylaşmış olduk. Her yaştan dinleyicilerin bu konferansa katılması, yapılan bu etkinliğin her kesimi kapsaması oldukça önemli? diye konuştu. Konferansa katılan dinleyiciler bu tür organizasyonları vatandaşlarla buluşturan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın´a teşekkür ederek, ?Bu etkinlikler hem gençlerin ilgisini topluyor, hem de yaşlıların kafasındaki soru işaretlerini gideriyor. Burada yer alan genç arkadaşlar adına oldukça başarılı ve tarihte karanlıkta kalmış konuların aydınlatılması adına oldukça güzel bir program? diye konuştular.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi