İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE ESNAF ODASI´NDAN ESNAFLARA İFTAR

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
10 Temmuz 2015 Cuma 18:42
 
Ümraniye Esnaf Odası, odaya kayıtlı esnaflara iftar verdi. İftar programında kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Mehmet Özdil iftara katılan esnaflara hitaben; ?Siz yanımızda olmaya devam ettikçe altından kalkamayacağımız hiçbir iş yoktur? dedi.
 
Şark Düğün Salonu ve Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi´nde verdiği iftar davetlerinde Ümraniye esnafını iftar sofralarında buluşturan Oda Başkanı Mehmet Özdil, mahalle muhtarları ile de iftar yemeğinde bir araya gelip esnaf için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar noktasında bilgi verdi.
 
Mahalle muhtarlarına düzenlediği iftar yemeğine muhtarların yoğun katılımı gözlenirken, teşekkür konuşması yapan Başkan Mehmet Özdil, mahalle bazında esnafın muhtarlarla koordinasyonuna işaret ederek, ?bu koordinasyonumuz devam edecek ?dedi.
 
Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta´da iftarda yaptığı konuşmada, Ümraniye Esnaf Odası´nın çalışmalarından ve esnafın sorunları ile yakından ilgilenmesinden dolayı Oda yönetimine teşekkür etti.
 
Sanayi Sitesi´ndeki iftar davetine ise bölge esnafının yoğun katılımı gösterdi. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Turan ve çok sayıda esnaf temsilcisinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Özdil, esnafın yararına olan çalışmaları aralıksız sürdürmekteyiz. Söz verdiğimiz şeyleri bir hayata geçirip esnafımızın da şikâyet ve dileklerini nazara alarak sorunları çözme konusunda üzerimize düşeni yapmaktayız? dedi.
 
Esnafın yararın düşündüklerini ifade eden Özdil, Oda aidatlarını düşürdüklerini ve esnafla her zaman yakın diyalog içerisinde olup İstanbul´daki diğer 152 Oda ile bu konu ile ilgili olarak kavgalı duruma geldiklerini belirtti.
 
Göreve geldikleri günden bugüne Ümraniye esnafının geçmiş yönetim döneminde adeta gasp edilen mülklerini geri almak için büyük bir mücadele sergilediklerini ifade eden Özdil; ?Siz esnafımızın menfaatine olan her iş için gerekirse bakanlığa bile kafa tutar sizin hakkınız için mücadele veririz. Yeter ki sizler yanımızda olmaya devam edin. Oda demirbaşları ile ilgili olarak hukuki açıdan önemli mesafeler kat ettik. Sizlerin desteği ile bu mülklerimizi geri alıp, siz esnafımızın hizmetine sunmakta kararlıyız ? şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi