İstanbul Gündemi

Üsküdar Ak Parti Ramazan´da da Boş Durmadı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Temmuz 2015 Pazar 20:23
Üsküdar Ak Parti İlçe Teşkilatı yeniden seçim olacak gibi çalışmalarına devam ediyor. Ramazan Ayı´nın gelmesi ile birlikte bu manevi atmosferde de boş durmayan Üsküdar Ak Parti İlçe Teşkilatı iftardan iftara koşmayı da ihmal etmedi. Belediyenin programlarına da katılmayı ihmal etmeyen teşkilat mensupları iyi bir ekip çalışması içinde oldukları imajını verdiler.
 
YAŞLILAR İFTARINDA GÖNÜLLER BULUŞTU
 
İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen yaşlılar iftarı çok samimi bir ortamda gerçekleşti. İlçe Başkanı Halit Hızır´ın gelen misafirlerle tek tek ilgilendiği program, misafirlerin en yakın zamanda tekrar buluşma temennileriyle hoş sohbet ve muhabbetle devam etti. ?Eli öpülesi insanların yüzlerinde bir nebze olsun tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bizlere? diyen Başkan Hızır, bu etkinliklerin süreceğini belirtti.
 
ÜSKÜDAR´DA ÜSKÜDAR´I KONUŞTUK
 
İlçe Başkanı Halit Hızır ve Teşkilatlanma Başkanı İhsan Sorar, Üsküdar´da çeşitli görevlerde bulunmuş ve büyük hizmetler yapmış siyasi duayenleriyle iftar programında buluşarak Üsküdar ve Ülke siyaseti konusunda hasbihal ettiler.
 
VEFA´NIN, SADECE İSTANBUL´DA SEMT ADI OLMADIĞININ İSPATIDIR ÜSKÜDAR
 
Ak Parti Üsküdar ilçe Teşkilatı vefa iftarında buluştu. İl Başkan yardımcısı Ömer Faruk Besli, Milletvekili Belma Satır, önceki dönem ilçe Başkanları Sinan Aktaş ve Zekeriya Erdim, önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Kara, önceki dönem teşkilat Başkanı ve il yönetim kurulu üyemiz Abdullah Ercan, Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen ve kuruluştan bugüne kadar emeği geçen teşkilat mensupları vefa iftarında buluştu.
 
Çok samimi ve yoğun katılımın olduğu programda İlçe Başkanı Halit Hızır burada yaptığı konuşmada, "Ak Parti´yi bugünlere getiren tüm teşkilat mensuplarına tek tek teşekkür ederek, Teşkilatımızın desteği ve özverisiyle Ak Parti tekrar tek başına iktidar olacaktır" dedi.
 
İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Besli, Milletvekili Belma Satır ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen teşkilat mensuplarına Hoş geldiniz konuşmaları yaptı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi