İstanbul Gündemi

Murat Köse aday adaylığını Mansur Yavaş’a meydan okuyarak duyurdu! ‘Fark atacağız’

AK Parti'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk resmi aday adayı belli oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ankara’ya talibim” dedi.
Murat Köse aday adaylığını Mansur Yavaş’a meydan okuyarak duyurdu! ‘Fark atacağız’
Haberler / Politika
17 Aralık 2023 Pazar 13:53

Yerel seçimlerde AK Parti'nin Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylarının kim olacağı merak edilirken, ilk resmi açıklama geldi.

“MANSUR YAVAŞ'A FARK ATACAĞIZ”

AK Partili Köse, yaptığı açıklamada da adeta mevcut CHP'li Anakara Büyükşeir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a meydan okudu. Köse "Yavaş’a Fark Atacağız" ifadelerini kullandı.

ANKARA İÇİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPAN KÖSE'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

“Ankara’ya Talibim, Yavaş’a fark atacağız. Siz Sevgili Hemşerilerimin Teveccühü İle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığına Talip Olduğumu Büyük Bir Heyecan İle Açıklıyorum. Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta ülkemiz, şehirlerimiz ve tabii güzel Ankara’mızın gelecek beş yılına yön verecek, çok önemli bir seçimin arefesindeyiz. Birlikte yaşadığımız son 5 yılımıza bakarsak; Ankara’mıza prestij katacak yeni hiçbir eser üretilemediğini, güzel kentimizin ulaşım gibi, asfaltlama gibi rutin belediyecilik hizmetlerinde bile büyük gerileme yaşadığını, ne yazık ki hep beraber izledik. Üzülerek söylüyorum. Ankara’mız pırıltısını kaybediyor... Bu nedenledir ki; taşın altına hem elimi hem de gövdemi koymaya, güzel Mamak’ta Büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğimiz, Tüm Türkiye’ye örnek olacak, gönül belediyeciliğini esas alarak ürettiğimiz hizmet ve eserlerin benzerlerini ve daha da fazlasını 25 güzel ilçemizde de uygulayarak, sizlerle birlikte başkentimize pırıltısını yeniden kazandıracak çalışmalar üretmeye talibim. Niyet hayır, akibet hayır. Yüce Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun… Türkiye Yüzyılında, Ankara’nın yıldızı yeniden parlayacak. Yeniden Ankara.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi