İstanbul Gündemi

MUSTAFA DEMİR ‘EN BAŞARILI' BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Ocak 2015 Pazartesi 20:00

MUSTAFA DEMİR ‘EN BAŞARILI’ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra ilk kez yapılan ‘En başarılı belediye başkanı kim’ araştırmasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ilçe belediye başkanları arasında yine birinci oldu.

30 Mart 2014 seçimlerinden sonra büyükşehir ve ilçe belediye başkanları arasında yapılan ‘En başarılı belediye başkanı kim’ anketinde Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ilçe belediye başkanları arasında yine birinciliği kimseye kaptırmadı. Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerin Andy-r Araştırma Şirketi tarafından Ocak 2015 tarihli "Yerel Yönetimler Performans Araştırması" sonuçları yayınlandı.

 12 Aralık 2014 ile 15 Ocak 2015 tarihleri arasında 30 büyükşehirde yapılan anketlerde belediye başkanlarının 30 Mart Yerel Seçimleri`nden sonra geçen 9 aylık dönemdeki performansları analiz edildi.

 Daha önce yapılan araştırmalarda da birinciliği kimseye kaptırmayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonraki süreçte de başarı grafiğini yükselterek devam ettirdi.

Anketin İstanbul Avrupa Yakası`ndaki belediye başkanlarıyla ilgili bölümünde ankete katılanlara "30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra geçen zamanı değerlendirecek olursanız, belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" sorusu yöneltildi.

Katılımcıların yüzde 50 ve üzeri `memnuniyet` yanıtı verdiği belediye başkanlarının başında yüzde 57.2 ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir geldi. 30 Mart 2014 seçimlerinde 3. kez belediye başkanı seçilen Demir, geçtiğimiz yıl yapılan araştırmalarda da İstanbul ilçe belediye başkanları arasında yine en başarılı belediye başkanı seçilmişti. Konuyla ilgili konuşan başkan Demir, Fatihli ve İstanbulluların bu gösterdiği teveccühe teşekkür ederek her zaman bu güvene  layık olmak için çalıştıklarını vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi