İstanbul Gündemi

Nagehan Alçı’nın ‘Aşırı sağcı’ ithamlarına Sinan Oğan’dan flaş yanıt! ‘Kimsenin kimseyi...’

Gazeteci Nagehan Alçı’nın Sinan Oğan ve Ümit Özdağ için ‘aşırı sağcı’ tanımlamasına Oğan’dan tepki geldi. Oğan, sosyal medya üzerinden Alçı’ya cevap verdi.
Nagehan Alçı’nın ‘Aşırı sağcı’ ithamlarına Sinan Oğan’dan flaş yanıt! ‘Kimsenin kimseyi...’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:16

ATA İttifakı’nın dağılmasıyla birlikte 28 Mayıs’taki 2. tur seçimlerinde Sinan Oğan Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ümit Özdağ ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıklamıştı.

SİNAN OĞAN’DAN YANIT GECİKMEDİ

Her iki siyasetçinin bilinçli rol paylaşımı yaptığını ve ittifakları esir etme peşinde olduğunu iddia eden Nagehan Alçı’ya Sinan Oğan’dan yanıt gecikmedi.

SİNAN OĞAN’IN PAYLAŞIMI:

“Nagehan hanım, öncelikle tanımlamanızı doğru yapın lütfen. Bizler Türk milliyetçisi insanlarız. Türk milliyetçiliği her türlü aşırılığı reddeder. İkinci olarak da biz Cumhur ittifakıyla ilkeler bazında bir birliktelik kurduk. Bu ilkeler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de temel ilkeleridir. Bundan neden rahatsız oldunuz?  Kimsenin kimseyi esir aldığı falan yok, fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi. 

Uzun lafın kısası; Plana sadık kal!”

NAGEHAN ALÇI’NIN PAYLAŞIMI

“2 aşırı-sağcı siyasetçi Ümit Özdağ-Sinan Oğan, alenen aralarında bilinçli rol paylaşımı yaparak bir yandan Cumhur İttifakı’nı diğer yandan Millet İttifakı’nı esir etme projesi içindeler. Özdağ ve Ogan resmen danışıklı dövüş yapıyor… Yüzde 5 oy ile, yüzde 95 insanı kilitliyorlar.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi