İstanbul Gündemi

Nusr-Et New York şubesi kapısına kilit vurdu!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe’nin Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde açtığı 'Salt Bae Burger' isimli restoranı kapandı.
Nusr-Et New York şubesi kapısına kilit vurdu!
Haberler / Güncel
6 Temmuz 2023 Perşembe 13:17

Dirsek üzerinden yemeğe tuz dökme hareketi ABD'de popüler olduktan sonra New York'ta da bir şube açan Gökçe, uzun süredir yoğun eleştiriler alıyordu.

“CİNSİYETÇİ OLACAĞINI DÜŞÜNMEDİK”

Park Avenue gibi zengin bir semtte açılmış olan restoranın yaşadığı zorlukların başında da 2020'deki Covid-19 önlemleri geliyor. Ancak bu süreç öncesinde de imajla ilgili sıkıntılar yaşandı. Bunlardan en bilineni sadece kadınlara ücretsiz olarak sunulan pembe ekmek içinde sebzeli "bayan burgeri" oldu. Bu sunum 'cinsiyetçilik' suçlamalarına maruz kaldı. Bu ikramın Dubai'de çok beğenildiğini açıklayan Genel Müdür Al Avcı, "Hanımlara iltifat etmek istemiştik. Cinsiyetçi olacağını düşünmedik" dedi.

En büyük eleştiri konusu

Eleştirilerin temeli ise fiyatlarla ilgili oldu. Salt Bae Burger, 99 dolarlık altın karışımlı milkshake ve altın varak kaplı 100 dolarlık 'Altın Burger' tepkiyle karşılanmıştı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi