İstanbul Gündemi

OĞUZ SARUL, ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ ÖLÜMÜNÜN 24. YILINDA ANDI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Nisan 2021 Çarşamba 11:10

Koronavirüs önlemleri nedeniyle Belediye Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Meclis toplantısı’nda konuşmasını gerçekleştiren Sarul: “4 Nisan’da Türk Siyasi hayatının onurlu insanını ölümünün 24. Yılında Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet, minnet, saygı ve özlemle anıyorum.” dedi.

‘ÇOCUKLARIN BAYRAMINI SAYGI VE SEVGİYLE KUTLARIM’

Konuşmasının devamında ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na da atıfta bulunan İYİ Parti Meclis Üyesi Oğuz Sarul, çocukların bayramını şu sözlerle kutladı: “TBMM meclisinde kuruluşundan bu güne kutladığımız büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı saygı ve sevgiyle şimdiden kutluyorum.” diye konuştu.

‘RAMAZAN AYI İNŞALLAH BU ZORLU GÜNLERİN BİTMESİNE VESİLE OLSUN’

Dünya’da ve Türkiye’de binlerce kişinin yaşamını tehlikeye atan pandemi sürecinin Ramazan ayıyla beraber bitmesini dileyen Sarul, konuşmasının sonunda şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı Ramazan Ayı’mız memleketimize hayırlar getirmesini, pandemi dolayısıyla yaşadığımız bu zorlu günlerden kurtulma vesilesi olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.”

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi