İstanbul Gündemi

Ömer Faruk Yazıcı: ‘Zalime meydan okuyan tüm hür yürekli insanlara teşekkür ediyorum’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Galata Köprüsü’nde düzenlenen ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşüne katılan on binlerce kişiye teşekkür etti.
Ömer Faruk Yazıcı: ‘Zalime meydan okuyan tüm hür yürekli insanlara teşekkür ediyorum’
Haberler / Politika
2 Ocak 2024 Salı 10:13

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu üyesi 308 STK’nın katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte Filistin’e destek sloganları atılırken, İsrail’e ise tepki büyüktü.

YAZICI’NIN X HESABINDAN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Aziz İstanbul’luları, milletimizin kıymetli fertlerini yılın ilk günü Filistine destek için bu duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Dünyanın, uluslararası kamuoyunun ve küresel medyanın üç maymunu oynadığı bugünlerde; zulme rıza göstermeyip zalime meydan okuyan tüm hür yürekli insanlara teşekkür ediyorum. Yürüyüşler, eylemler, mitingler elbet güzeldir; ancak bu faaliyetlerin taçlandırıcısı olarak muhakkak icraat gerekir.”

“İSRAİL, ANCAK GÜÇTEN ANLAR”

“Erbakan Hocamız’ın sözleriyle, “İsrail, ancak güçten anlar…” Bu organizasyonu düzenleyen STK’larımızın her biri Sayın Cumhurbaşkanımıza çok yakın durumdadır.  Bu çabanızın gerçek manada fayda getirmesi için İsrail’le ticaretin kesilmesi, üslerin kapatılması, İsveç’in NATO’ya girişinin Mecliste onaylanmaması gibi somut adım ve yaptırımlar konusunda da sizleri gündem yapmaya davet ediyorum.  Zira Filistin’in izzetli mücahitleri Türkiye’nin bu süreçte somut anlamda etkin bir rol almadığı sitemini iletiyorlar.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi