İstanbul Gündemi

Osman Nuri Kabaktepe’den İmamoğlu’na gönderme! ‘Dilediğince tatile göndereceğiz...’

Twitter hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Mevcut başkanı dilediğince tatile göndereceğiz!” ifadelerini kullandı.
Osman Nuri Kabaktepe’den İmamoğlu’na gönderme! ‘Dilediğince tatile göndereceğiz...’
Haberler / Politika
22 Haziran 2023 Perşembe 17:35

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geride kalan 4 yıllık görev süresince yapılan çalışmaları anlattığı programa göndermede bulunan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İmamoğlu’na çeşitli eleştirilerde bulundu.

KABAKTEPE’NİN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“İstanbul'u yönetmeyi çıkmaza çeviren CHP'li İBB Başkanı; bizim dönemimizde temeli atılmış projeleri kendi başlatmışcasına guguk kuşu siyasetiyle önce sahiplenmiş sonra iş bilmez yönetimleri sayesinde devam ettiremeyip durdurmuştur.  İstanbullunun konforu göz önünde tutularak başlatılan nice projeleri iptal ederek amaca ulaşmaya çalışmaktadır. Efsanedeki gibi bir yükle İstanbul'u yöneten mevcut başkanın yükü İstanbul ve hemşehrilerimize hizmet sevdasının yükü değildir.  Yükü; şahsi istikballeri, parti yönetimi, algı operasyonu ve manipülasyon siyasetidir. Bizler aziz hemşehrilerimizi ve İstanbul'u bu fetret devrinden kurtaracak, mevcut başkanı da dilediğince tatile göndereceğiz! Yeniden İstanbul...”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi