İstanbul Gündemi

‘Oyuna İhtiyaç Var’ ifade setleri Hatay’daki çocuklarla buluştu

Pozy, Oyuna İhtiyaç Var projesi kapsamında hazırlanan 300 ifade seti Nirengi Derneği’nin Hatay Serinyol noktasında çocuklar ile buluştu. Etkinlikler kapsamında çocuklar gün boyunca hikaye kurma, oyun ve resim atölyelerine katıldı.
‘Oyuna İhtiyaç Var’ ifade setleri Hatay’daki çocuklarla buluştu
Haberler / Güncel
21 Haziran 2023 Çarşamba 09:42

Mutlu haberler vermek, bu haberleri paylaşmak ve ulaşılabilir kılmak için 2018 yılında kurulmuş bir sosyal girişim olan Pozy, 6 Şubat’taki deprem felaketinin ardından çocuklar için “Oyuna İhtiyaç Var” çağrısını yapmış, Oyuna İhtiyaç Var gönüllülerinin ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen ilk etkinlikte çocuklara ulaştırılmak üzere 100 set hazırlanırken; Modern Times Production’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ikinci etkinlikte ise 200 oyun seti daha hazırlanmıştı.

GÖNÜLLÜLERDEN ALDIĞI GÜÇLE HAREKET EDİYOR

Pozy, İhtiyaç Haritası ve Bir Kitap Bir Gelecek Derneği iş birliği ile hayata geçen projede temel hedef, her biri özenle seçilen ifade setleri ile afetten etkilenen çocukların kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamak, depremin yol açtığı yaraları hep birlikte sarabilmek; çünkü mutlu bir çocuk demek mutlu bir gelecek demek. Mutluluğun resmini yapmak mümkün olmasa da Pozy bu projesiyle mutluluğun bulaşıcı olduğuna inanarak gönüllülerden aldığı güçle hareket ediyor. Klinik Psikolog danışmanlığında hazırlanan ve 3 yaş üzeri tüm çocuklar için uygun olan ifade setleri; en az 30 parça olmak üzere, çeşitli oyuncaklar, boya ve kırtasiye setlerinden oluşuyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi