İstanbul Gündemi

Özel etkinliklere özel mekan! En özel anlar Kemer Garden’da yaşanıyor

Yemyeşil bahçesi ve eşsiz doğal güzellikleri ile çiftlerin en mutlu günlerine ev sahipliği yapan Kemer Garden, düğünden sünnet merasimine, nişandan kına gecesine kadar farklı konseptlerde hizmet veriyor.
Özel etkinliklere özel mekan! En özel anlar Kemer Garden’da yaşanıyor
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2024 Pazartesi 12:51

En mutlu gününüzü ölümsüz hatıralarla süsleyen mekan gerek konsepti gerekse hizmet kalitesi ile fark yaratıyor. Düğün organizasyonlarının yanı sıra; mezuniyet, bayi toplantısı, davet ve kokteyl gibi özel gün etkinlikleri de gerçekleştiriyor.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET SUNUYOR

Birbirinden şık ve modern bir atmosfer sunan mekan hem açık hem de kapalı alanda konuklarını ağırlıyor. İstanbul Avrupa Yakası’nın Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz’da bulunan mekan, yılın 4 mevsimi kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyor. Yemekli ve yemeksiz organizasyonlar sunan Kemer Garden, kına paketi ve düğün paketi fiyatları ile adından övgüyle söz ettiriyor.

RÜYA GİBİ DÜĞÜNLER

İstanbul’un Eyüp ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Kemer Garden, şehrin gürültüsünden ve keşmekeşinden uzakta misafirlerini ağırlıyor. Ormanın içinde kır düğünü konsepti ile hizmet veren Kemer Garden eşsiz havası ve muhteşem doğası ile görenleri büyülüyor. Şık ve modern dekorasyonu, zarif süslemeleri ile peri masallarını aratmayan bir atmosfer sunuyor. Mekan, Kemerburgaz’da kır düğünü yapmak isteyenlerin ilk sıralarda tercih ettiği düğün mekanları arasında yer alıyor. Açık alanda 400 ile 500 davetli, kapalı alanda ise 100 davetli ağırlayabiliyor. Yılın her mevsiminde seyrine doyumsuz doğa manzaraları sunmasıyla öne çıkıyor.

İSTEĞE BAĞLI OLARAK MENÜDE DEĞİŞİKLİK YAPABİLİYOR

Geniş ve konforlu bahçesinde ışık, ses ve sahne sistemi sunan mekan düzenlediği görsel showlarla düğünlere farklı bir tat ve eğlence katıyor. Düğün, nişan, mezuniyet gibi organizasyonlara havai fişek gösterisi ile renk katan Mekan zengin içerikli düğün menüleri sunuyor. İştah kabartan düğün menüsü ile her damak tadına hitap eden Kemer Garden isteğe bağlı olarak menüde değişiklik yapabiliyor. Seçtiğiniz düğün menüsünün lezzetinden emin olmanız için düğünden önce menü tadımı da gerçekleştiriyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veren Kemer Garden otopark ve vale hizmeti sunuyor. Talebiniz doğrultusunda dışarıdan fotoğrafçı, catering firması ve organizasyon şirketi kabul ediyor.

FİYATLAR ORGANİZASYONUN TÜRÜNE GÖRE DEĞİŞİYOR

Kemer Garden, Kemerburgaz’da kır düğünü yapmak isteyenler için son derece uygun düğün fiyatları sunmasıyla ile dikkat çekiyor. Hafta içi ve hafta sonu organizasyonlarında aynı fiyatı uygulayan mekan düğün hazırlığında olanlara dönemsel indirimler ve kampanyalar sunuyor. Mekan düğün fiyatları organizasyonun türüne göre değişiyor. Kemer Garden uygun fiyatlı kır düğünü yapmak isteyenlerin ilk sıralarda tercih ettiği düğün mekanları arasında yer alıyor. Mekan zengin içerikli düğün paketi ve kına paketi ile düğün hazırlığında olanlara çifte mutluluk yaşatıyor.

NASIL GİDİLİR?

Adres ve yol tarifi açısından kolay bulunabilir bir lokasyonda hizmet veren Kemer Garden’a özel araçla taksiyle ya da toplu taşıma ile zahmetsizce ulaşılabiliyor. Kemerburgaz’ın nefis havasını ve doğal güzelliklerini bir arada sunan Mekanın sizlere ve davetlilerinize ayrıcalıklı anlar yaşatıyor. Kır düğünü konsepti ile göz kamaştıran mekan gerek hizmet kalitesi, gerekse uygun düğün fiyatları sebebiyle yeni evlenecek çiftlerden ve ailelerden yoğun talep görüyor. Sunduğu hizmetler ve avantajlar; düğün hazırlığında olanlara en uygun ve en şık mekanları sunan Düğün Buketi’nde sizleri bekliyor.

 Hizmet seçenekleri: Açık hava bölümü var · Şömine var · Kablosuz ağ bağlantısı var

Adres: Mimar Sinan, Selanik Blv. No8/A, 34075 Eyüpsultan/İstanbul

İletişim: 0534 886 53 28

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi