İstanbul Gündemi

PENDİK MHP'DEN MİTİNG HAVASINDA AÇILIŞ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mart 2015 Pazartesi 05:08

Açılış konuşmalarını yapmak üzere mikrofona gelen İlçe Başkanı Serdar Okay önemli açıklamalarda bulundu.

Okay; ‘’Yarım asra yakın süredir büyük fedakarlıklarla, maddi ve manevi her türlü bedeli ödeyerek, bilgi birikimi, tecrübesi ile bugünlere ulaşan partimizin Pendik halkı ile buluşmasını hızlandırma vakti gelmiş hatta geçmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu ağır şartlardan kurtuluşun ve içeride bölücü taleplerin meclis kürsüsüne kadar çıktığı, dışarıda ise savaş tamtamlarının çalındığı bir dönemde Türk milletinin umudunun Milliyetçi Hareket Partisi olduğu gerçeği bugünlerde daha fazla hissedilmektedir. Partimiz 7 haziran 2015`de yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimini 2`inci bir kurtuluş mücadelesi için fırsat ve imtihan sahası olarak görmektedir.

‘’ÜLKEMİZİ, MİLLETİMİZİ KURULAN TÜM TUZAKLARDAN KURTARACAĞIZ’’

Dağa, adaya ve saraya sinerek milli varlığımıza çelme takmaya çalışan nankörlere milletimizin ve ülkücü hareketin feraseti yetecektir. Değerli Pendikliler; Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, unutmayalım ki bağımsızlığımızın ninnisini söyleyen kadındır, bekamızın duasını eden kadındır, vatana evlat yetiştiren yine kadındır, annedir.

Türk Milleti`nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak Kadınlarımızın manevi güçlerinin, icra güçlerinin farkındayız ve bunun partimize yansımasını istiyoruz.

‘’HANIMEFENDİLERİN TEŞKİLATLANABİLECEKLERİ BİR KADIN KOLLARI BİNASI VE ASENALAR ORDUSU KURULMAKTADIR’’

Bu vesile ile partimiz çatısı altında teşkilatlanabilecek Ülkücü Türk Kadınları ve Pendikli kadınlarımızı bu kutlu yürüyüşte yanımızda olmaya davet ediyoruz.

15 MART, PENDİK’TE YENİ BİR SAYFA AÇMAK DAHA GÜÇLÜ BİR MHP, DAHA DİRİ BİR MHP İNŞA ETMEK DÜŞÜNCEMİZİN FİLİZLENDİĞİ, BİR SEFERBERLİĞİN BAŞLADIĞI GÜN OLACAKTIR. BU SEFERBERLİĞİN ADI 7 HAZİRAN 2015  2. KURTULUŞ MÜCADELESİDİR. ARTIK TÜRKİYE’Yİ PARÇALARA AYIRMAK İSTEYENLERİN, KARIŞ KARIŞ YAĞMALAYANLARIN PENDİK’TEKİ TAŞERONLARININ VE İŞBİRLİKÇİLERİNİN, ÜLKÜCÜLERİN NEFESİNİ ENSELERİNDE HİSSETTİĞİ, UYKULARININ KAÇTIĞI BİR GÜN OLACAKTIR.

15 MART, 7 HAZİRAN 2015 GÜNÜ SANDIKLARDA MİLLETİMİZİN İRADESİNİ ÇALMAK İÇİN İŞTAH KABARTANLARIN HEVESLERİNİN KURSAKLARINDA KALDIĞI BİR GÜN OLACAKTIR. ÇÜNKÜ O GÜN SANDIKLARDA ONLARI BEKLEYEN BOZKURTLAR ORDUSU, MİLLİYETÇİ HAREKETİN PENDİK’TE BİNLERCE ÜYESİYLE ÜLKÜDAŞIYLA SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRACAĞI BİR GÜN OLACAKTIR.

Yeni ilçe binamızın, Türk Milletine, Pendik halkımıza ve Ülkücü camianın bütün mensuplarına hayırlı olmasını diliyorum.’’ İfadelerine yer vererek konuşmasını noktaladı. Ardından açılışı yapılan binanın içi gezilerek başkanlık makamında çay eşliğinde sohbet edilerek program sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi