İstanbul Gündemi

PROF. DR. ACAR BALTAŞ, ÇOCUK YETİŞTİRMENİN PÜF NOKTALARINI ANLATTI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ekim 2019 Perşembe 16:16

Psikolojinin insan ihtiyaçlarının ve yaşamsal sorunların giderilmesinde bir çözüm olduğunu gösteren çalışmalarıyla alanında öncü bir yaklaşım sunan Prof. Dr. Acar Baltaş, Üsküdar’da düzenlenen söyleşi aracılığıyla ebeveynlerle bir araya geldi. Prof. Dr. Acar Baltaş, söyleşisinde, ebeveynlere başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmek konusunda bir yol haritası sundu. Uzman psikolog, çocukların gelişim süreci içerisindeki potansiyellerini ortaya çıkarmanın yollarını, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmenin püf noktalarını anlattı.

TÜRKMEN: ‘‘BU BİLGİLER ÇOCUKLARIMIZIN HAYATLARINDA DEĞİŞİM YARATIR’’

Söyleşi sonunda sahneye çıkaran Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Prof. Dr. Acar Baltaş’ın ekrana yansıttığı çok önemli bilgilerin katılımcılar tarafından fotoğraflarının çekilerek not alındığını gözlemlediğini aktararak “Sayın Prof. Dr. Acar Baltaş, bugün bizlerle çok değerli bilgiler paylaştı. Katılımcılarımız bu bilgileri özellikle kaydetmek istedi. İnşallah bu böyle kalmaz. Bu bilgiler çocuklarımızın hayatlarında değişim yaratır.” dedi.

Hilmi Türkmen, ebeveynlere seslenerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu söyleşi sonucunda sadece 3 tane çocuğun hayatının değiştiğini görmek bile, amacımıza ulaştığımızı gösterir. Belki de bugün burada verilen bilgilerin hepsini biliyorsunuz ama uygulama noktasında işler biraz değişiyor olabilir. İşte bugün bu söyleşi size uygulama açısından bir yol gösterici olacak, kılavuzluk edecek. Bu sayede hep birlikte başarılı ve mutlu bir nesil yaratmanın alt yapısını oluşturacağız”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi