İstanbul Gündemi

PSG, Messi'ye Barcelona'dan daha yüksek bir maaş teklif etti

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
3 Temmuz 2021 Cumartesi 22:22

İspanyol basınından AS, PSG‘nin Messi‘ye Barcelona‘dan daha yüksek bir maaş teklif ettiğini ve her şeyin olumlu ilerlediğini yazdı.
Lionel Messi adım adım PSG‘ye. Arjantinli süper star, Barcelona‘nın sözleşme uzatma görüşmelerine cevap vermedi ve boşa çıktı. Barcelona‘da mutsuz olduğunu sıkça dile getiren 34 yaşındaki star, Neymar ile PSG‘de oynamaya çok sıcak bakıyor.

DAHA FAZLASINI VERDİLER
İspanyol basınından AS, PSG‘nin Messi‘ye Barcelona‘dan daha yüksek bir maaş teklif ettiğini ve her şeyin olumlu ilerlediğini yazdı. Lionel Messi‘nin PSG formasını giyme ihtimali çok kuvvetli gözüküyor.

YA TAKIM YA MESSİ
Barcelona ekonomik olarak da eskisi kadar iyi durumda değil. Messi‘ye yapılacak sözleşme nedeniyle takımdan birçok futbolcunun ayrılması gerekiyor. Ayrıca Messi, kadroya kaliteli futbolcuların katılmasını istiyor. Tüm etkenler Messi‘nin Barcelona‘da devam etme durumunu zayıf kılıyor.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi