İstanbul Gündemi

RİDEVA ve RİDEF’ten Başkan Tevfik Göksu’ya nezaket ziyareti

Player yükleniyor...
Haberler / STK
21 Ekim 2021 Perşembe 23:12

RİDEVA ve RİDEF Eğitim Sosyal ve Kültür Merkezi hakkında bilgilendirme yapmak için RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça, RİDEVA Genel Sekreteri İrfan Serdar, RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gündoğdu (Başakşehir Rizeliler Dernek Başkanı), RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Hasan Sandıkçı (Şimşirli Dernek Başkanı), RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Ömer Rasim Atabey, RİMER Başkanvekili Hüseyin Cahit Alan, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Firdevs Torlak ve RİDEVA Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz Maşalacı’dan oluşan heyet Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanı Tevfik Göksu ve Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı’yı ziyaret etti.

Başkan Tevfik Göksu tarafından ağırlanan heyet, RİDEVA ve RİDEF Eğitim Sosyal ve Kültür Merkezi hakkında bilgilendirme yaparak Göksu’ya ilgi ve desteği için kendilerine teşekkür etti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi