İstanbul Gündemi

Romanlar ve Digorlulardan Mert Kar ile birlik vurgusu!

31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi İYİ Parti Ataşehir eski İlçe Başkanı ve siyasetçi Mert Kar’a STK’lardan tam destek geldi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Romanlar ve Digorlular, Mert Kar’ın her türlü siyasi tercihlerine destek vereceklerini ifade etti.
Romanlar ve Digorlulardan Mert Kar ile birlik vurgusu!
Haberler / Politika
14 Kasım 2023 Salı 13:57

Deneyimli siyasetçi Mert Kar; Anadolu Yakası Roman Federasyonu Başkanı Barış Cahanker ve Kars Digor Alem Köyü Derneği Başkanı Mustafa Özyağcı ve Amatör Antrenörler Platformu ve İçerenköy Kulüp Başkanı Ali Haydar Akın ile bir araya geldi. Kar'a İYİ Parti Ataşehir eski İlçe Başkan Yardımcısı Turan Yıldız eşlik etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

STK temsilcileriyle bir araya gelen Mert Kar, Anadolu Yakası Roman Federasyonu Başkanı Barış Cahanker ve Kars Digor Alem Köyü Derneği Başkanı Mustafa Özyağcı ve Amatör Antrenörler Platformu ve İçerenköy Kulüp Başkanı Ali Haydar Akın ile yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulundu. Ataşehir için elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğini vurgulayan Mert Kar’a, STK’lardan destek geldi. Kar’ın vereceği siyasi kararlarına destek olacaklarının altını çizdiler.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi