İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu: ‘Müreffeh bir toplumun temellerini atan Atatürk’ü rahmetle anıyorum’

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla paylaşım yapan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Müreffeh bir toplumun temellerini atan Atatürk’ü rahmetle anıyorum” dedi.
Başkan Çakıroğlu: ‘Müreffeh bir toplumun temellerini atan Atatürk’ü rahmetle anıyorum’
Haberler / Politika
9 Kasım 2023 Perşembe 19:59

“EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞI OLAGELMİŞTİR”

“Kişisel ve liderlik özellikleriyle ülkemizin kuruluşunda, çağdaşlaşıp yükselmesinde en kritik rolü üstlenen, aziz milletimizin her daim büyük bir saygı ve sevgi duyduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, toplumumuzun muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefindeki en büyük ilham kaynağı olagelmiştir. Gazi Paşa, çok az insana nasip olabilecek üstün meziyetleri, parçası olduğu milletine gönülden bağlılığı, tüm inançlara ve yaşam biçimlerine saygısı ile kadim medeniyetlerden miras bu milleti birleştirmeyi başarmış ve müreffeh bir toplumun temellerini atmıştır.”

“RUHU ŞAD OLSUN”

“Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin emaneti vatanımıza sahip çıkarken, cumhuriyetin değerlerini ve kurumlarını koruyup kollamak, Türkiye’mizi birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden yüceltmek ve daha güçlü kılmak, ecdadımıza karşı en büyük sorumluluğumuz ve görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; öngörüleri, eserleri ve yenilikleriyle milletimizin kaderine ve tarihin akışına yön veren, milletimizin kalbindeki en özel yerde taşıdığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle, şükranla ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi