İstanbul Gündemi

Saadet Partili Ömer Faruk Yazıcı’dan CHP’li Deniz Yücel’e sert yanıt! ‘Manda himayeci işbirlikçilere...’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel’in Hamas ve Filistin Direnişi ile ilgili sözlerine yanıt verdi.
Saadet Partili Ömer Faruk Yazıcı’dan CHP’li Deniz Yücel’e sert yanıt! ‘Manda himayeci işbirlikçilere...’
Haberler / Politika
15 Kasım 2023 Çarşamba 10:15

İsrail-Hamas çatışları her geçen gün artarak devam ederken, Türk siyasetinde de Hamas ile ilgili tartışmalar da sürüyor.

“KENDİNİZE GELİN!”

X hesabından CHP’li Deniz Yücel’in sözlerine cevap veren Ömer Faruk Yazıcı, “Sayın Yücel, bildikleriniz, yanıldıklarınıza yetmiyor. 75 yıldır sistematik şekilde bir halkı toptan imha politikasına girişen terör rejimi İsrail’in katliamını bu şekilde mi meşrulaştıracaksınız? Hâliniz, İstiklal Mücadelesi zamanında Kuvâ-yi Milliye’ye ateş püsküren manda himayeci işbirlikçilere benziyor. Kendinize gelin!” ifadelerini kullandı.

DENİZ YÜCEL NE DEDİ?

“Bu saldırıların durdurulması için tavır almak herkesin insanlık görevidir. Ancak bu saldırıların Hamas'ın bir gece sivillere yönelik yaptığı saldırılarla başladığını da unutmamak gerekir.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi