İstanbul Gündemi

Saadet Partisi İstanbul’dan istişare toplantısı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Ocak 2023 Pazartesi 10:52

İstişare toplantısına; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Kaya ve Bülent Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeleri, Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Karamollaoğlu partililere seslendi

Ankara'daki programları nedeniyle toplantıya zoom üzerinden katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partililere hitap etti. Yaklaşan seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, sandıkta en büyük sürprizi Saadet Partisi'nin yapacağını ifade etti.

“Yürüdüğümüz yolda dayanacak omuzları kucakladık”

Toplantıda çalışmalarla istişareler yaptıklarını ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu vurgulayan İl Başkanı Yazıcı, “İlçelerimizin İstişare Heyetleriyle yoğun katılımlı bir şekilde bir araya gelmek. 'İstişare Heyeti' görevlilerine baktıklarında onların yükü altında olan büyüklerimiz, ağabeylerimiz, yaşlılarımız bizim. Saadet Partimizin en büyük başarıları için motivasyonu tazeledik. Yürüdüğümüz yolda dayanacak omuzları kucakladık. Genel Başkanımız canlı bağlantı ile bizlerle oldu. Bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Kaya ve Bülent Kaya, Genel İdare Kurulu üyelerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi