İstanbul Gündemi

Saadet Partisi seçim startını İstanbul’dan verdi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Aralık 2022 Pazartesi 10:51

Partililerin yoğun katılım gösterdiği programda; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, AGD İstanbul İl Başkanı Mehmet Yaroğlu, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer hazır bulundu.

Temel Karamollaoğlu: “Görüşçü olmak basit bir sözden ibaret değildir”

Seçim sürecine girildiğini vurgulayan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, "Biz bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke haline getirmek istiyoruz. Biz geçmişte büyük hizmetler yaptık, yine yapmak istiyoruz. Biz başkayız, bizim ideallerimiz var. Bundan dolayı Milli Görüşçü olmak basit bir sözden ibaret değildir. İstanbul'un büyük bir salonunu tıka basa doldurduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki bütün çalışmalar seçime dönük çalışmalar olacak. Uygun bir üslupla kendimizi vatandaşlarımıza anlatmalıyız” ifadelerini kullandı.

“Bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke haline getirmek istiyoruz”

“Ülkemizin derdi bir hayli fazla” diyen Karamollaoğlu, “İktidarda bulunan arkadaşlar iktidarlarının sona ereceğini hissediyorlar ama yanlışta ısrar etmekten vazgeçmiyorlar. Hatalarınızı anlayacaksınız ki doğruyu tatbik edebilesiniz. Mesela asgari ücret konusu... 8 bin 500 lira ülkenin problemlerini çözmez. Bu iktidar eskinin yanlış politikalarını değiştirmeden ülkenin problemleri düzelmez. İsraf yapacaksınız, vatandaş ekmek derdindeyken filo ile Katar'a Dünya Kupası finaline gideceksiniz. Sizin bir Katar çıkarmanızın ne kadara mal olduğunu millet bilmiyor mu sanıyorsunuz? Biz bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke haline getirmek istiyoruz. Biz geçmişte büyük hizmetler yaptık, yine yapmak istiyoruz. Biz başkayız, bizim ideallerimiz var. Bundan dolayı Milli Görüşçü olmak basit bir sözden ibaret değildir” şeklinde konuştu.

Ömer Faruk Yazıcı: “Bu salonda milyonlarca mağdur insan var”

Milli Görüş’ün önemini vurgulayan İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Bugün bu salonda yükü ağır, yolu uzun ve davası hak olanlar var. Bugün bu salonda milyonlarca mağdur insan var. Bugün bu salonda bize hayat ötesinden seslenen büyüklerimiz var. Bugün bu salonda Süleyman Arif Emre var, Ahmet Tekdal, Fehim Adak var, Şevket Kazan var, Oğuzhan Asiltürk var, Necmettin Erbakan Hocamız var” dedi.

“Bizler kardeşliği, adaleti, bereketi, insan onurunu seçenleriz”

Vatandaşların açlık sınırı altında yaşadığını vurgulayan Yazıcı, “Bizler kardeşliği, adaleti, bereketi, insan onurunu seçenleriz. Bugün vatanımız büyük sıkıntılarla karşı karşıya... Ülkemiz bir çıkış yolu arıyor. Yaşadığımız zorlukların sorumlusu Erdoğan, Bahçeli ve Perinçek üçlüsüdür. Bu üçlü, ülkemizi her geçen gün tam anlamıyla bir batık haline getirdi. Kutuplaştırma sonucu kamplara ayrılan halkımız birbirine karşı yabancılaştı. Halkımız ekonomik olarak tarihin en zor günlerini yaşıyor. Nüfusumuzun önemli bir kısmı açlık sınırının altında hayatlarını sürdürüyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi