İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Saadeti'nden İmamoğlu'na cezaya tepki!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Aralık 2022 Perşembe 09:32

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hapis cezasına çarptırılan Ekrem İmamoğlu'n destek verdi. Başkan Yazıcı, verilen kararı da eleştirdi. 
 

"YARGILANAN İSTANBUL"
 

Yazıcı, iktidarın, yargı erkini Belediye Başkanları üzerinde “Demokles’in Kılıcı” gibi tutmaktan vazgeçmesi gerektiğini söyledi. 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında görülen davadan 16 milyon İstanbullunun iradesinin zarar görmemesini temenni ettiklerini anlatan Yazıcı, "Orada yargılanan İstanbul’du aslında. Bunu yapmayın dedik ama maalesef böyle kabul edilemez bir ceza verdiler." dedi. 
 

"BU İKTİDARI SANDIKLA GÖNDERECEĞİZ"
 

Başkan Yazıcı, yapılanın bir siyasi ceza olduğunu belirterek, " İBB Başkanı Sayın  Ekrem İmamoğlu‘na verilen ceza İstanbulluların kalbinde büyük bir yara açmıştır. Millet iradesinin mahkeme salonlarında çiğnendiği bu dönem son günlerini yaşamaktadır. Elimizde kalan demokrasiyle ne yapıp edecek, bu iktidarı sandıkla göndereceğiz." diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi