İstanbul Gündemi

Sarıyer’de ‘İlk Oyum AK Parti'ye İlk oyum Erdoğan'a’ buluşması

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Aralık 2022 Perşembe 11:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 1,5 yılda çok sayıda gençlik buluşması gerçekleştirdiğini ve gençlerle bir araya gelerek talepleri, şikayetleri ve önerileri dinlediğini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Zorlu, hemen akabinde yurtlardaki internet kotasının artırılması, bedelli askerliğin kapsamının genişletilmesi, öğrenci affı, yaz aylarında KYK yurtlarında gençlerin ücretsiz konaklaması, yurt kontenjanlarının artırılması ve öğrenim kredilerinin geri ödenmesinde sadece ana paranın alınması gibi birçok hususu neticeye ulaştırdığını kaydetti.

“Sarıyer’in AK gençliği sandığa mührünü vuracaktır”

Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Zorlu, “Sarıyer gençliği dün olduğu gibi bugün de Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. Önümüzdeki seçimlerde ilk defa oy kullanacak 6 milyon gencin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan yapacak, AK Parti'mizi yeniden rekor oyla iktidar yapacağız. İnşallah bu seçimde Sarıyer’in AK gençliği sandığa mührünü vuracaktır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi