İstanbul Gündemi

Şahsenem tekli şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı

Popçu Şahsenem, tekli şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkacağını müjdelemişti. Müziğe dönmesiyle birlikte Sonbahar ruhuna uygun 2. Teklisi “Bitsin Artık” ile sevenleriyle yeniden buluştu.
Şahsenem tekli şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı
Haberler / Kültür-Sanat
3 Kasım 2023 Cuma 10:55

Söz ve müziği Mert Aktürk imzası taşıyan slow eserin klip çalışması Murat Alphan tarafından yapılırken Şahsenem, güzelliğiyle klip çalışmasında yine büyülüyor.

“ŞAHSENEM RÜZGARI KASIRGAYA DÖNÜŞECEK”

Mg prodüksiyon adına Mert Aktürk’ün yapımcılığını yaptığı Şahsenem yorumuyla “Bitsin Artık” isimli eserin aranjör koltuğunda yine Mert Aktürk oturdu. Güzel popçu Şahsenem, klip çalışmalarında giydiği kıyafetlerin sevenleri tarafından yakından takip edildiğini bildiğini ve sosyal medyadan yazdıklarını dile getirirken 2. Teklisinde Uluslar arası tasarımcı CCK Moda evi Cengiz Çetinkaya ile çalıştığını ve Türk moda sektörünün dünya devleriyle yarışacak düzeyde olduğu vurgusunu yaptı. Arka arkaya gelen tekli şarkı çalışmalarıyla müzik dünyasında bir Şahsenem rüzgarı estirmeye başlayan güzel sanatçı “Şimdilik bir rüzgar ama yakında Şahsenem rüzgarı kasırgaya dönüşecek” dedi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi