İstanbul Gündemi

Soner Sarıkabadayı "Tarifi Zor" melodi davasını kazandı

Pop müziğin sevilen isimlerinden Soner Sarıkabadayı, müzisyen Serdar Kapan'a ait "Denge Şeve" isimli şarkıdaki melodi iddiasıyla devam eden dava sürecini lehine sonuçlandırdı. Mahkeme, iddiaların asılsız olduğuna karar verdi.
Soner Sarıkabadayı
Haberler / Kültür-Sanat
29 Ekim 2023 Pazar 11:29

Soner Sarıkabadayı, müzik kariyeri boyunca sayısız hit şarkıya imza atmış ve müziğin önemli isimlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Ancak, ortaya atılan bir iddia, Sarıkabadayı'nın "Tarifi Zor" adlı şarkısının "Denge Şeve" isimli şarkıdaki melodi kısmını kullanmakla suçlandı. Bu iddia, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı.

“MÜZİĞİMİZE VE HAYRANLARIMIZA ODAKLANMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Soner Sarıkabadayı, davanın sonucuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Müziğe ve sanata olan saygımız her zaman en üst seviyede olmuştur. Bu davada mahkemenin verdiği kararı memnuniyetle karşılıyoruz ve bu konuyu kapatıyoruz. Şimdi müziğimize ve hayranlarımıza odaklanmaya devam ediyoruz."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi