İstanbul Gündemi

SANCAKTEPE´ DE MUTLU SON

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
13 Ocak 2016 Çarşamba 23:46

Sancaktepe Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapmakta olan Memurların heyecanla beklediği SDS ( Sosyal Denge Sözleşmesi), Belediye Başkanı İsmail Erdem, Bem-Bir-Sen 7 No´lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve Şube Başkan Yardımcısı Sıtkı Uçar´ ın attığı imzalarla yürürlüğe girdi.

Sancaktepe Motta Restaurant´ ta Belediye Başkanı İsmail Erdem´in, tüm memur çalışanların onuruna verdiği yemekli gecede  gerçekleşen imza töreni memurlar tarafından sevinçle karşılandı.

İmza Töreninde bir konuşma yapan Başkan İsmail Erdem; ?Geçmiş zamanlarda yapılan Sendikacılık ile günümüzde yapılan Sendikacılık arasında dağlar kadar fark var. Bu kardeşlerimiz üslup, hak arama ve kazanımların takibi konusunda azami nezaket sahibi olup, yapmış oldukları başarılı sendikal faaliyetler ile  Ülke huzuruna sağladıkları katkılar ve çalışma barışına gösterdikleri olumlu yaklaşımlar elbette kamu görevlisi memur arkadaşlarımıza da olumlu yansımaktadır.

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen´ imize bir kez daha başarılar diliyorum. SDS yaptığımız artış ile moral ve motivasyonunuzun yükseldiğine inanıyorum. Bu cümleden hareketle Sizler ve bizler memur kimseleriz. Yani insanlara hizmet etmekle mükellefiz. Bundan sonra daha çok azimle çalışacağınıza olan inancım tamdır.?

Yapacak daha çok işimiz var..

 İlçemize kazandırdığımız ve bir çoğunun emsalsiz olduğu bunca temel eserin hepsinde katkınız oldukça büyük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sancaktepemize yapacak daha çok işimiz var. Yine hep birlikte güzel işlere imza atacağız inşallah. Heyecanla beklediğiniz SDS artış miktarımız hepinize hayırlı olsun. Çoluk çocuğunuzla, aileniz ve Sevdiklerinizle hayırlı günlerde kullanın.?

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail ERDEM, ?Sendikamız Bem-Bir-Sen´ e bir kez daha başarılar diliyorum? diyerek sözlerini  tamamladı.

Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No´lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, imza merasiminde yaptığı konuşmasına  12 Ocak Salı günü  Sultanahmet´ te meydana gelen bombalı saldırıyı kınayarak sözlerine başladı. Karakoç, ?Karanlık odakların 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi kaosa ve huzursuzluğa sürüklemek isteyenleri, yine ülkemizde misafir bulunan turistlerin canlarına kastedenleri kınıyor ve lanetliyorum. Bizi birbirimize düşüremeyecek ve hedeflerimizden alıkoyamayacaklar? dedi.

Niyazi KARAKOÇ, ?Belediye Başkanımız Sn. İsmail Erdem´ e, memur arkadaşlarımız adına düzenlemiş olduğu bu anlamlı gecede, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Belediye Başkanımız bir kez daha nezaketlerinden ödün vermemiş, sizleri ve bizleri böyle güzel bir ortamda buluşturarak sevincimizi SDS imza töreni ile taçlandırmıştır.

En zor zamanlarda hep yanımızda oldu..

En zor zamanlarda dahi, SDS´ den doğan Sendikal hakların hiçbirinde aksama yaşatmayan, Özelde İstanbul´un Genelde ise Türkiye´nin en iyi SDS ?sine imza atan Belediye Başkanımıza Tüm teşkilatımız ve Memurlarımız adına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Bem-Bir-Sen 7 No´lu Şube Başkanı Niyazi KARAKOÇ, ?Sancaktepe´ ye kısa zamanda kazandırdığı sayısız temel eserler, Ülke ve Dünya çapında almış oldukları çeşitli ödüllerden dolayı Belediye Başkanımız İsmail ERDEM beyefendi ve ekibini yürekten tebrik ediyorum? diyerek sözlerini tamamladı.

Atılan imzalardan sonra memur personeller adına Başkan İsmail Erdem´ e  çiçek takdim edildi.

Proğram, Sancaktepe´ ye yapılan hizmetlerin görsellerinin yer aldığı tanıtım sunumu ile sona erdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi