İstanbul Gündemi

Kağıthane'de 'milliyetçi hareket' rüzgarı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Aralık 2022 Çarşamba 10:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatının ardından adeta Kağıthane milliyetçi hareket rüzgarı esiyor. 
MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı üyeleri, başta Başkan Şafak Taştemir olmak üzere "Komşum Nasılsın" projesi kapsamında ilçelerdeki evleri ziyaret ediyor.
 

"BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR AMAÇ" 
 

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, milliyetçiliğin temelinde Türk milleti olduğunu ve kendilerinin de bir parçası oldukları bu aziz milletle birlikte olmanın kendileri için vazgeçilmez bir amaç olduğunu söyledi.
 

"MÜMKÜN OLAN HERKESLE..."
 

İlçede mümkün olan herkesle bire bir temasta olmayı hedeflediklerini dile getiren Taştemir, "Genel Başkanımızın talimatları ile #KomşumNasılsın ziyaretleri kapsamında, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile beraber Merkez Mahallesinde ikamet eden değerli bir ailemizin Leyla misafiri olduk. Kendilerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz." dedi. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi