İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Adaleti'nden Genel Merkez'e ziyaret!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ekim 2022 Pazartesi 17:03

Adalet hedefiyle çalışmalar yapan Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı heyeti, Ankara‘ya çıkarma yaptı. Teşkilat heyeti, genel merkezlerine giderek, bir dizi fikir alışverişinde bulundu. 
Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, bugün partilerinin Ankara’da bulunan genel merkezini ziyaret ettiklerini söyledi. 

'PROJELERLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜK'

Yaklaşan seçimlerle alakalı hangi yolları izleyecekleri konusunda fikir alışverişi yaptıklarını anlatan Ümüt, 'Bizi ileriye taşıyacak projelerle ilgili görüşme yaptık. Partimize yeni görev alan Güvenlik sorumlusu Kemal Akyol bey ile yapılacak stant gösteri alanlarındaki güvenlik çemberini görüştük.' dedi. 
Başkan Ümüt, çok yakında seçim çalışmalarına başlayacakları bilgisini vererek, 'Yapılacak olan seçimlerde seçilecek olan parti veya partilerin geleceğimize yön vereceği bir gerçektir. Bu yüzden halkımızın en doğrusunu seçeceğine gönülden inanıyorum.' diye konuştu. 

'ADALET ŞİARIYLA YOLA ÇIKTIK'

Seçimlerin Türkiye için oldukça hayati önemde olduğunun altını çizen Ümüt, 'Biz yola ‘adalet‘ şiarıyla çıktık. Ülkemizin dünyanın en adil, adalet konusunda parmakla gösterilen ülkesi olmasını istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi seçim sürecinde de bu çalışmalara hız vereceğiz.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi