İstanbul Gündemi

SARIYER YEŞİLAY ´BAĞIMLILIĞA DUR!´ DEDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Eğitim
9 Mart 2018 Cuma 20:23
Yeşilay Sarıyer Şubesi´nin organize ettiği ´Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı´ konulu eğitim programı, Sarıyer İBB Kültür Merkezi´nde yapıldı. İstinye Anadolu Lisesi öğrencilerinin katıldığı programa, Yeşilay Sarıyer Şube Başkanı Sn. Salih Bayraktar, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Gülsen Meral, Genç Yeşilay Avrupa Yakası Koordinatörü Ufuk Kodaman iştirak ettiler.
 
 
BAŞKAN BAYRAKTAR: "HER ŞEYİN AŞIRISI ZARARDIR!"
 
 
Programın içeriğine dair konuşmalarını gerçekleştiren Yeşilay Sarıyer Şube Başkanı Salih Bayraktar, "Bugün burada siz kıymetli gençlerimizle, teknolojiye ve sosyal medya bağımlılığına dair bir araya geldik. Sayın Hocamız Gülsen Meral´e de teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Teknoloji, günümüz şartları baz alındığında oldukça pratik ve kolaylık sağlama adına ihtiyaç olan sistemdir. Sosyal medya da günümüzde artık hemen herkesin akıllı telefonlarında da mevcut bulunan bir sistemdir. Fakat önemli olan husus, bizim bunları hangi amaçla, nerede ve neden kullandığımızdır. Eğer günümüzün yarısı, sosyal medya ile geçiyorsa bu bağımlılıktır. Her şey ayarında güzeldir, her şeyin aşırısı da zarardır. Elimizdeki nimetleri, elimizdeki imkanlar derecesinde değerlendirebilirsek, işte o zaman daha doğru, daha nitelikli bir hayat yaşayabiliriz. Ben inanıyorum ki siz kıymetli gençlerimiz bu noktada gereken itinayı göstermekten öte durmayacaksınız" diyerek konuşmasını tamamladı.
 
 
Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülsen Meral ise, gençlere teknoloji ve sosyal medya bağımlılığı konusunda uygulamalı eğitim vererek bilgilendirmede bulundu. Gülsen Meral´in ardından program, gençlerle toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi