İstanbul Gündemi

Sevilay Yılman’dan çarpıcı iddia! ‘Mehmet Şimşek, Kılıçdaroğlu için...’

Gazeteci Sevilay Yılman, Twitter hesabından dikkat çekici bir iddiada bulundu. Yılman, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yakın çevresine CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı sözler sarf ettiğini öne sürdü.
Sevilay Yılman’dan çarpıcı iddia! ‘Mehmet Şimşek, Kılıçdaroğlu için...’
Haberler / Politika
6 Temmuz 2023 Perşembe 10:31

Sosyal medyadan paylaşım yapan Gazeteci Sevilay Yılman, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yakınlarına ekonomideki vehameti görünce “Valla Allah Kemal Bey’i seviyormuş. Korumuş. Kazansaydı eğer bu durumla başa çıkması mümkün değildi!” diye dert yandığını iddia etti.

YILMAN TWİTTER HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA ŞUNLARI YAZDI:

“Bakıyorum da… Mehmet Şimşek’in ekonominin başına geçmesi ile birlikte bir anda her şeyin düzeleceğini sananlar varmış. Yahu nasıl yapsın adam? Öyle berbat bir ekonomik enkaz devraldı ki… Hemen düzeltmek için şapkadan tavşan falan çıkartması lazım. Bu arada Mehmet Bey @memetsimsek işin başına geçip de durumun vehametini görünce eşine, dostuna; ‘Valla Allah Kemal Bey’i seviyormuş. Korumuş. Kazansaydı eğer bu durumla başa çıkması mümkün değildi!’ diye dert yanıyormuş. Ben de aynı düşünüyorum artık… Gerçekten de bu enkazı devralmak çok büyük sorumluluktu.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi