İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım: ‘Acılarımızdan dersler çıkarıp geleceğe umutla bakmalıyız’

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan A. Adayı Seyfettin Yıldırım, “Acılarımızdan dersler çıkarıp geleceğe umutla bakmalıyız” dedi.
Seyfettin Yıldırım: ‘Acılarımızdan dersler çıkarıp geleceğe umutla bakmalıyız’
Haberler / Politika
6 Şubat 2024 Salı 11:17

“HEM ACILARI PAYLAŞMAK HEM DE MANEVİ DUYGULARIMIZI YOĞUNLAŞTIRMAK...’

“Bugün hem 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremin yıl dönümünde kaybettiğimiz insanlarımızı rahmetle anıyor hem de Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan Miraç Kandili’ni idrak ediyoruz. Hem acıları paylaşmak hem de manevi duygularımızı yoğunlaştırmak için bir fırsat olan Miraç Gecesi’nde bir yanda yaşadığımız acıları ve kayıpları anarken, diğer yanda birlik ve dayanışma içinde geleceğe umutla bakmamız gerektiğini hatırlıyoruz.”

“DAHA GÜÇLÜ YARINLARA DOĞRU İLERLEMEYİ TEMENNİ EDİYORUM”

“Depremin yıl dönümü ve Miraç Kandili'nin bir araya geldiği bugünde, dualarımızda birlikte olalım, geçmişte yaşadığımız acıları paylaşalım ve geleceğe dair umutlarımızı birlikte yeşertelim. Yapılan yanlışlardan, bilinçli veya bilinçsiz hatalardan dersler çıkarıp geleceğe umutla bakmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine bir kez daha sabırlar diliyor, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü yarınlara doğru ilerlemeyi temenni ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi