İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu: ‘Miraç Kandili Peygamberimizin mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eder’

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Miraç Kandili Peygamberimizin mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eder” dedi.
Başkan Çakıroğlu: ‘Miraç Kandili Peygamberimizin mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eder’
Haberler / Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 11:34

“Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir. Bu bilinçle idrak ettiğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.”

 “BU MÜBAREK GECEYİ İYİ ANLAMALI VE ÇOK İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ”

“Maneviyatı bol ve bizler için bir fırsat olan bu önemli gecede manevi ve kültürel değerlerin bir kere daha hatırlanacağına inanıyorum. Bu mübarek geceyi iyi anlamalı ve çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu duygularla Miraç Kandilinin bütün insanlığın yücelmesine ve kurtuluşa ermesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder, ülkemizin ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni içtenlikle tebrik ederim.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi