İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım: ‘Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle tebrik mesajı yayınladı.
Seyfettin Yıldırım: ‘Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’
Haberler / Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 14:24

“TÜM KAHRAMANLARIMIZI RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

“29 Ekim 1923 yılında, bundan tam bir asır önce düşman işgalinden külliyen ve ebeden arındırılmış vatan topraklarında hürriyet ve bağımsızlığımızın yeni yol haritası olarak ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. yaşını aynı coşku ve heyecan içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu onuru bizlere yaşatan, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

“CUMHURİYET, BAĞIMSIZLIĞIMIZI TAHKİM ETMEK İÇİN ATTIĞIMIZ ADIMLARIN EN ÖNEMLİSİDİR”

“Cumhuriyet, tarihi boyunca hürriyet ve istiklali için haklı mücadelelere girişmiş aziz milletimizin, 20. asırda varlığını sürdürme ve tarih kurucu konumunu muhafaza etme azminin sonucu olarak kurulmuştur. Bugün, iktisadi, siyasi ve kültürel anlamda büyük kazanımlarını yanına alarak 100. yaşına girmiş bir Cumhuriyet, bağımsızlığımızı tahkim etmek için attığımız adımların en önemlisidir.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi