İstanbul Gündemi

Şişli, Mahalle Bütçe Komitesi sözcülerini seçiyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ağustos 2022 Pazar 11:20

Şişli halkı ayrıca 28-31 Ağustos tarihleri arasında dijital demokrasi platformundan çevrimiçi olarak, muhtarlıkları ziyaret ederek oylarını kullanabilecek.

“Fikirlerimizi söyledik, önerilerde bulunduk”

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Şişli Belediyesi, şu açıklamayı yaptı: “Katılımcı bütçe Benim Bütçem ile Şişli Belediyesi’nin bütçesinin harcanabilir kısmının belirli bir yüzdesinin, faaliyet giderleri için nasıl kullanılacağını sokaklarımızda, mahallelerimizde düzenlediğimiz toplantılarımızda müzakere ettik. Fikirlerimizi söyledik, önerilerde bulunduk, taleplerimizi ilettik veya eleştirdik. Son bir aylık yoğun maratonumuzda Şişli’nin 2023 bütçesini mahallelerde müzakere edecek ve sonrasında talepleri Şişli Belediyesi’ne taşıyacak Mahalle Bütçe Komitelerimizde gönüllü olarak görev almaya talip komşularımız adaylık başvurularını tamamladı. İşte, şimdi sözümüzü ve kararımızı Şişli Belediyesi’ne taşıyacak Mahalle Bütçe Komiteleri sözcülerimizi seçme zamanı geldi. Şişli’nin tüm mahallelerinde 28-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek seçimlere yedi yaşından itibaren tüm komşularımız katılıp oy verebilecek. Biz de yediden yetmişe tüm komşularımızın oylarını rahat ve kolay bir şekilde verebilmesi için www.benimbutcem.com adresli dijital demokrasi platformumuz geliştirdik, bu yıl yine muhtarlıklarımızda sandıklarımızı kurduk, gezici araç sayımızı artırdık. Bu yıl daha fazla komşumuza ulaşmak amacıyla Şişli’nin 25 mahallesini oy sandıklarını taşıyan üç araçla gezeceğiz. Mahalle Bütçe Komiteleri adayınıza dijital demokrasi platformumuza üye olduktan sonra bu linkten çevrimiçi olarak oy verebilirsiniz. Ayrıca mahallenizdeki muhtarlığı ziyaret edebilir, oyunuzu muhtarlıklardaki sandıklarda kullanabilirsiniz.”

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi