İstanbul Gündemi

Tanju Özcan bir kez daha ‘kapsamlı değişim’ dedi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP’nin tüzük değişikliği yapması gerektiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kapsamlı bir değişiklik çağrısı yaptı.
Tanju Özcan bir kez daha ‘kapsamlı değişim’ dedi
Haberler / Politika
19 Haziran 2023 Pazartesi 09:26

Yaptığı çıkışlarla gündemden düşmeyen Bole Belediye Başkanı, CHP için ‘değişim’ çağrıları yapmayı sürdürüyor.

BAŞKAN ÖZCAN’IN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“CHP parti programı 2008 yılında kabul edildi. Aradan geçen 15 yıl içerisinde; Arap Baharı, Suriye’nin karışması, Rusya-Ukrayna Savaşı, Türkiye’de Rejim değişikliği gibi gibi çok sayıda olaylar yaşandı. Yine Sayın Kılıçdaroğlu döneminde, CHP önce demokratik bir tüzük, ardından da antidemokratik iki ayrı tüzük değişikliği yaptı. Son seçimde diğer partilere verilenler dahil 169 Milletvekili kazanıldı. Bunların sadece 10 tanesi CHP örgütlerinden gelenler.  O yüzden diyorum ki; TOPYEKÜN BİR DEĞİŞİM… Parti programı ve tüzüğü yeniden yazılmalı. Tüzükteki ilk değişiklik ile birlikte Milletvekilliği, İl Başkanlığı ve Belediye Başkanlıkları, 2 dönem ile sınırlandırılmalıdır. Tüzük ve program değişiklikleri ile ilgili önerilerimi önümüzdeki günlerde paylaşmaya devam edeceğim.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi