İstanbul Gündemi

Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da taşlı saldırı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Mayıs 2023 Pazar 19:45

Bir süre otobüs üstünde konuşan Ekrem İmamoğlu daha sonra otobüse geçti. İmamoğlu saldırıda herhangi bir yara almazken, bazı vatandaşlarda hafif yaralanma meydana geldi.

“BU İRADENİN TEPESİNDE KİM VARSA İÇİŞLERİ BAKANI’NDAN CUMHURBAŞKANI’NA KADAR SORUMLUDUR”

Saldırı sonrası açıklama yapan İmamoğlu, “İki gün öncesinden itibaren çağrılar yapıldı. Gün içerisinde biz hem Sivas’ta hem de Çorum’da miting yaptık sonra Erzurum’a geldik. Büyükşehir Belediyesi Büyük bir nezaketsizlik göstererek 40-50 tane otobüsü yığarak nezaketsizlik yaptı. Sonra vali ile irtibat kuruldu. Valinin aynen ifadesi söylüyorum. 5 bine yakın polisimiz de gerekli tedbirler alınmıştır hiçbir sorun yok zaten otobüsler de yerinde çekiliyor demiştir. Akabinde havalimanında karşılamayla beraber konuşmayı yapacağımız alana vardık. Polisleri uyardım müdahale etmezseniz suç duyurusunda bulunacağım ve akabinde arabayla oradan ayrıldım. Arabamızın camlarını ve müdahaleyi görüyorsunuz. Zaten olay tamamen orada. Bir tarafta 200 kişiyi geçmez. Ben kalabalığı bilirim. Bir tarafta da 200 kişilik AK Partili olduğu söylenen bir grup vardı. Ne onlar AK Partili ne diğerleri ülkücü. Bu iradenin tepesinde kim varsa İçişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı’na kadar sorumludur” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi