İstanbul Gündemi

Trabzon’da HÜDA PAR gerginliği bitmiyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
4 Mayıs 2023 Perşembe 16:16

61 Saat’in özel haberine göre, HÜDA Par’ın Trabzon’da seçim çadırı kurmasını istemeyen Trabzon halkı, bir kez daha tepki gösterdi. Stantların kaldırılmasını isteyen halka polis bu kez engel oldu. Çevik kuvvet, seçim çadırı etrafında güvenlik koridoru oluşturdu.

O SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Alanda bulunan bir vatandaşın ‘Biz şeriatçıyız, şeriat kazanacak’ sözleri gerginliği daha da artırdı. Kalabalık gruptan bazıları o vatandaşın üzerine yürürken, araya güvenlik güçleri girdi. Kalabalık ‘Ne mutlu Türk’üm diyene!' şeklinde sloganlar attı.

HÜDA PAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, “Özellikle provokatör bir takım kişilerin siyasi parti liderlerinin çağrısı üzerine yeniden ortamı hareketlendirmiş, standımız adeta abluka altına alınmış. Meydana gelen bu linç girişimi spontane gelişmiş bir vaka değildir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde tarafımızı belli ettiğimiz andan itibaren partimiz aleyhinde belli odaklar tarafından sistematik bir tecrit, tehdit, yıldırma politikası yürütülmüştür. Devam eden karalama ve kara propagandanın etkisiyle ülkenin farklı şehirlerinde üye ve gönüllülerimize yönelik saldırılar başlamış, ve bu saldırılar artık direkt üyelerimizin canlarına kast eder boyuta ulaşmıştır. Özellikle CHP Genel Başkanı ve yetkililerinin, İYİ Parti Genel Başkanı ve yetkililerinin, Mnsur Yavaş ve Ümit Özdağ'ın partimizin ismini belirterek yapmış olduğu hedef göstermeler kendilerine bağlı çetevari yapılar tarafından talimat olarak alınmıştır” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Trabzon’da bulunan Kahramanmaraş Caddesi’nde seçim standı açan HÜDA PAR‘lılar vatandaşın tepkisiyle karşılaşmıştı. Protesto esnasında Ne mutlu Türk’üm diyene sloganları atılmış ve partinin flamaları vatandaşlar tarafından sökülmüştü.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi