İstanbul Gündemi

Tüm gözler Erbakan'da!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Mart 2023 Perşembe 10:04

Yeniden refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Habertürk'te katıldığı bir canlı yayında, seçim süreci ile ilgili merak edilen açıklamalarda bulundu. Seçim süreci içerisinde Cumhur ittifakı ve 6'lı masa ile ilgili bazı tahminlerde bulunan Erbakan'a 2. Tur'da kimi destekleyeceği soruldu.

ERBAKAN KİMİ DESTELEYECEK?

Katıldığı canlı yayında kimi destekleyeceği sorusuna yanıt veren Erbakan, “Biz de Sayın Muharrem İnce gibi o gün geldiğinde gereğini yaparız. O gün geldiği zaman yeniden değerlendirir bir açıklama yaparız. Ancak Muharrem Bey, ikinci tura kalmadan gereğini yapacak gibi görünüyor." dedi.

“MİLLET İTTAFKI İLE ZOR”

Canlı yayında Fatih Erbakan'a yöneltilen sorulardan bir tanesi ise, ‘Millet ittifakı ile bir araya gelmeyeceğiniz kesin mi?’ sorusu oldu. Bunun üzerine, Fatih Erbakan, “Elbette, bizim maddelerimiz Millet İttifakı'nda da gündeme gelecek. Ancak onların açıklamaları zıt gözüküyor. Millet İttifakı ile maddelerimizden bir türlü vazgeçemiyoruz. Bu nedenle onlarla zor olacak. Özellikle de ana lokomotif konumunda yer alan CHP tarafından gelen bazı açıklamalar var. Ayasofys, İstanbul Sözleşmesi ve okul öncesi çağındaki çocuklara Kuran öğretilmesi ile ilgili. AİHM'nin içtihatlarında olacaklarına dair de bir beyanda bulundular. Orada birtakım AİHM adalete aykırı. 28 Şubat başaörtü yasağı ve partinin kapatılması uygun bulunmuştu" dedi.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi