İstanbul Gündemi

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Ekim 2022 Perşembe 15:54

Tuzla’da 3-6 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişime katkı sağlanması ve çocuklarını kursa getiren annelerin de kendi alanlarında seçtikleri konular üzerine eğitimler alabildikleri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde, bin 400 anne ve çocuk için özel bir etkinlik düzenlendi.

‘TÜM KIZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU VE MUTLU OLSUN!’

Her yıl 11 Ekim tarihinde kutlanan Dünya Kız Çocukları Günü’nde bahçe etkinlikleri, el baskıları ve sonbahar kavanozları yaptılar. Anne Çocuk Eğitim Merkezli minikler anneleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar. Günün anlam ve önemine binayen konuşan Başkan Yazıcı, ‘Kız çocuklarımız bizim en güzel varlıklarımız. Onlara ithaf edilmiş bugünü en güzel şekilde kutlamalıydık. Anneler ve kız çocuklarımızdan aldığımız geri dönüşlerle bunu başardığımızı görüyorum. Bunlar bizim için gurur verici. Tüm kız çocuklarımızın günü kutlu ve mutlu olsun.’ dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi