İstanbul Gündemi

Tuzla’da dev Türk Bayraklı 29 Ekim korteji

Tuzla’da 29 Ekim kutlamaları kapsamında yüzlerce öğrencinin katılımıyla 350 metrelik dev Türk Bayrağı kortej yürüyüşünde taşındı. Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocukların heyecanı görülmeye değerdi.
Tuzla’da dev Türk Bayraklı 29 Ekim korteji
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2023 Cumartesi 18:39

8 okuldan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte çocukların heyecanı, mutluluğu ve Cumhuriyetin yeni yüzyılı için duydukları heves gözlerinden okundu. Çocuklar, birbirinden güzel marşlarla, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu tüm Tuzla’ya yaşattı.

AIANA DZHUMANAZAROVA: “ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYMUŞ”

Cumhuriyetin 100’üncü yıl yürüyüşüne katılan Kırgızistanlı öğrenci Aıana Dzhumanazarova, “Şu an çok güzel hissediyorum, çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum, harika bir aktivite yaptık; hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesin Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

ARDA ERDEM TAŞKIRAN: “SÖYLEDİĞİMİZ MİLLİ MARŞLAR BENİ AŞIRI GURURLANDIRDI VE DUYGULANDIRDI”

Asım Kibar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10’uncu sınıf öğrencisi olan Arda Erdem Taşkıran da “100’üncü yılın bende ayrı bir değeri var çünkü Cumhuriyetin tam bir asrı oldu. Çok farklı duygu ve düşüncelerim var, kelimelerle açıklayamayacağım, yaşanması lazım. Yürüyüşte insanların gururlu bir şekilde bize bakması, videolarımızı çekmesi, alkışlaması, söylediğimiz milli marşlar beni aşırı gururlandırdı ve duygulandırdı” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi